برنامه‌های کتابخانه مرکز آموزشی پژوهشی درمانی فیروزگر به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار کتابخانه مرکز آموزشی پژوهشی درمانی فیروزگر،‌ طرح هایی را در جهت افزایش فرهنگ مطالعه اجرا نمود.
از جمله این طرح ها، شرکت در طرح پویش کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران بود،‌ که طی آن تعدادی کتاب فرهنگی کودک، نوجوان و بزرگسال و پوستر به کتابخانه اهدا گردید. مراسم افتتاحیه طرح با حضور مسئولین کتابخانه ملی در کتابخانه مرکز اجرا گردید  و طی این طرح پک های کتاب و پوستر به همراهان بیمار و دانشجویان اهدا گردید.

طرح دیگر مرکز،‌ طرح ” ببر، بخون، بیار” بود، که در این رابطه،‌ قفسه ای از کتب فرهنگی،‌ در سالن مطالعه دانشجویان به این طرح اختصاص داده شد؛ تا مراجعین کتابخانه،‌ کتاب های مورد علاقه شان را بدون فرآیند امانت با خود برده، و پس از مطالعه، برای استفاده سایرین به قفسه بازگردانند.

*/انتهای خبر