کتابخانه مرکز آموزشی درمانی حضرت فاطمه (س)

وب سایت: http://libcrtfatima.iums.ac.ir/

کتابخانه مرکز آموزشی درمانی حضرت فاطمه (س) تهران در سال ۱۳۵۴ در راستای نیاز دانشجویان ، اعضاء هیئت علمی ، پژوهشگران و کارکنان بیمارستان مرکز به منابع علمی و پژوهشی تاسیس گردید. در سال ۱۳۹۵ درپی تغییرات اساسی در ساختار و سازمان بیمارستان در فضای متفاوت تر از قبل کتابخانه طراحی و تجهیز گردید. علاوه بر کتاب و امکان استفاده از اینترنت نیز جهت کارهای تحقیقاتی و پژوهشی وجود دارد . فضای لازم برای مطالعه دستیاران بصورت شبانه روزی نیز پیش بینی و آماده می باشد. کتابخانه علاوه بر کتابها سایر اشکال منابع اطلاعاتی نظیر پایان نامه ها ، طرح های تحقیقاتی ، کتابهای الکترونیکی ، فیلم های آموزشی و …. را گرد آوری نموده است.

اهداف و وظایف
  • پشتیبانی از برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه و بیمارستان
  • مجموعه سازی ، سازماندهی و اشاعه اطلاعات در راستای اهداف و فعالیت های بیمارستان
  • همگام نمودن منابع و خدمات با تحولات جامعه و نیازهای متحول جامعه هدف فراهم ساختن امکان دسترسی سریع و راحت به منابع اطلاعاتی برای اعضای هیئت علمی ، دانشجویان و کارکنان بیمارستان به منظور پشتیبانی از هدفهای آموزشی و پژوهشی کنونی وآینده بیمارستان
  • تهیه محتوا و روزآمد نگهداشتن پورتال کتابخانه بیمارستان
جامعه استفاده کننده:

– شامل تمامی پرسنل بیمارستان، اعم از فوق تخصصین جراحی پلاستیک(اتند و رزیدنت) ، پرستاران و کارمندان می باشد.

نیروی انسانی:
سرکار خانم عطیه حسینی

سمت: مدیر کتابخانه

تلفن: ۰۲۱۸۸۷۱۵۳۳۲

پست الکترونیک: atiye.ho3einigmail.com

روز و ساعات کاری:

شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸ لغایت ۱۴

اطلاعات تماس:

تلفن: ۰۲۱۸۸۷۱۵۳۳۲

آدرس: یوسف آباد، انتهای خیابان ۲۱، بیمارستان آموزشی درمانی حضرت فاطمه، واحد کتابخانه

جستجو در پایگاه های اطلاعاتی پیشنهادی:

برای دسترسی به راهنماهای جستجو و یا جستجو در سایر پایگاه ها اینجا کلیک کنید.