کتابخانه مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت علی اصغر(ع)

وب سایت: http://libcrtha.iums.ac.ir/

معرفی

کتابخانه فوق تخصصی مرکز پزشکی آموزشی درمانی کودکان حضرت علی اصغر (ع) در سال ۱۳۴۳، هم زمان با تأسیس این مرکز آغاز به‌کار کرده است و شامل دو بخش مجزای سالن مطالعه و مخزن است.کتابخانه علی اصغر دارای ۹۰۰ عنوان کتاب لاتین، ۸۰۰ عنوان کتاب فارسی و بیش از ۲۰۰۰ عنوان کتاب الکترونیکی در قالب PDFمتناسب با رشته‌ها و گرایش‌های تخصص و فوق‌تخصص موجود در این مرکز است.

امکان دسترسی به کلیه پایگاه‌های اطلاعاتی تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق وب سایت کتابخانه فراهم شده است. این دسترسی از فضای داخل بیمارستان به راحتی و بدون نیاز به کدکاربری و کلمه عبور فراهم می‌شود. کاربران برای دسترسی خارج از محیط دانشگاه و بیمارستان نیز می‌توانند از سرویس VPN دانشگاه استفاده نمایند.

چشم انداز کتابخانه

کتابخانه تخصصی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت علی اصغر(ع) سعی دارد با ایجاد مجموعه‌ای غنی و ارائه اطلاعات قابل­ اعتماد و به­‌روز در  جهت رفع نیازهای اطلاعاتی و ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به دانشجویان، اعضای هیأت علمی، کادر درمان و بیماران و خانواده آنها  همواره به عنوان فعال‌ترین و برترین کتابخانه پزشکی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شناخته شود.

رسالت کتابخانه

کتابخانه پزشکی مرکز آموزشی درمانی حضرت علی اصغر(ع) تلاش می­کند، مجموعه ­ای پویا از منابع مورد نیاز دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کادر درمان را فراهم کند و با استفاده از تجربیات کادر متخصص خود اطلاعات معتبر در زمان و مکان مناسب و در فرمت موردنیاز به کاربران را ارائه دهد و سهم بزرگی را در ارتقای کیفت خدمات پزشکی و بهداشت و سلامت جامعه ایفا ­کند. کتابخانه این مرکز با برگزاری دوره­‌های آموزشی بر اساس نیاز کاربران و کمک در انجام پژوهش­های حوزه پزشکی تأثیر بسزایی در توانمندسازی کاربران، محققان و کارمندان و همچنین میزان تولیدات علمی این مرکز دارد.

اهداف کوتاه مدت

• افزایش تخصص و مهارت کارکنان کتابخانه همگام با دانش و تکنولوژی روز
  • انتشار خبرنامه
  • حفظ تعادل موضوعی در منابع کتابخانه
  • رعایت آیین ­نامه وجین و امانت کتاب و سازماندهی منابع به میزان ۱۰۰ درصد
  • استانداردسازی تجهیزات کتابخانه
  • برگزاری کارگاه­های آموزشی به صورت مداوم
  • همکاری با سایر کتابخانه­ های پزشکی در سطح ملی
  • حضور کارشناسان کتابخانه به عنوان کتابدار بالینی در بخش‌ها

اهداف بلند مدت

• ایجاد کتابخانه کودکان و ارائه خدمات به آنها
  • مجهز ساختن کتابخانه به سیستم و تجهیزات نوین
  • حمایت از برنامه‌­های آموزشی و پژوهشی دانشگاه
  • روزآمدسازی مداوم منابع کتابخانه
  • گسترش فضای کتابخانه

جامعه استفاده کننده
جامعه کتابخانه شامل اعضای هیأت علمی مرکز و دانشگاه، دستیاران (تخصص و فوق­ تخصص)، دانشجویان دوره دکترای عمومی، پرستاری و کلیه کارمندان شاغل در این مرکز می­‌باشد.

نیروی انسانی:
سرکار خانم آذر محمدزاده

تحصیلات: کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی

سمت: مسئول کتابخانه

تلفن:۰۲۱۲۳۰۴۶۲۵۳

پست الکترونیک: Mohammadzadeh.a@iums.ac.ir

نام و نام خانوادگی: فاطمه خزائی

تحصیلات: کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی

سمت:  کارشناس کتابخانه

تلفن: ۰۲۱۲۳۰۴۶۲۵۲

پست الکترونیک: khazaee.f@iums.ac.ir

روز و ساعات کاری: