کتابخانه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

وب سایت: http://libtip.iums.ac.ir/

مقدمه:

کتابخانه و مرکز اسناد دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان (انستیتو روانپزشکی تهران) از سال ۱۳۵۶ آغاز به کار نمود. نظر به اهمیت وجود منابع روانشناسی بالینی، روانپزشکی و بهداشت روانی در حال حاضر بعنوان مرکز اصلی دانشگاه علوم پزشکی ایران در منابع موردنظر شناخته شده است و در طول فعالیت­های چند ساله خود توانسته است منابع ارزنده‌­ای را جمع‌­آوری نماید. این کتابخانه دارای ۳۱۰۰ عنوان کتاب فارسی، ۳۲۵۱ عنوان کتاب لاتین، ۶۰۰ عنوان پایان­‌نامه، و حدود ۱۵۰ کتاب الکترونیکی موجود در پورتال دارای کتب مرجع فارسی و لاتین می‌­باشد.  و با مساحت ۵۵۱ متر مربع شامل سالن مطالعه، مخزن کتاب­ها و نشریات است.

فعالیت‌ها و خدمات کتابخانه:
  • مجموعه سازی: شامل سفارش، انتخاب و تهیه می‌­باشد که مراحل انجام آن بشکل زیر می‌­باشد.

۱- شناسایی نیازهای اطلاعاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی

۲- تشکیل کمیته جهت گزینش منابع درخواستی و استعلام از گروه­‌های آموزشی

۳- پیش­بینی و بودجه­‌بندی تجهیزات و نیازهای کتابخانه

۴- نظارت و دریافت کتب اهدایی

• خدمات فنی

منابع این کتابخانه با بهره­‌گیری از نظام رده­‌بندی و سرعنوان‎‌­های موضوعی کتابخانه ملی پزشکی آمریکا (NLM) فهرست­نویسی و رده­‌بندی شده و کلیه اطلاعات مربوط به کتب و نشریات و پایان­‌نامه‌­ها در پایگاه اطلاعاتی کتابخانه بوسیله نرم‌­افزار آذرسا ذخیره و از طریق رایانه در بخش جستجوی منابع کتابخانه قابل جستجو و بازیابی است.

• خدمات میز مرجع

در این بخش فعالیت مرتبط با امانت، بازگشت و تمدید کتاب انجام می­‌گیرد.

• پایان­‌نامه­‌ها

تمام پایان­‌نامه‌­ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی نمایه­‌سازی شده است و اطلاعات این منابع نیز از طریق بخش جستجوی منابع کتابخانه قابل بازیابی می‌­باشد. پایان­‌نامه‌­ها صرفا داخل کتابخانه استفاده می‌­شوند و به امانت داده نمی­‌شوند.

• مخزن کتاب

کلیه کتاب­ها و نشریات در مخزن کتابخانه نگهداری می­‌شوند وسیستم مخزن بصورت باز بوده و دانشجویان می‌­توانند از طریق سیستم دستی و رایانه­‌ای به منابع مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند. لیست CD­های آموزشی ، کتابهای الکترونیکی و پرسشنامه­‌ها نیز در فایلی جداگانه در رایانه در اختیار کاربران گذاشته شده است.

نیروی انسانی:
سرکار خانم آرزو قاسمی سیانی

سمت: کتابدار فهرست­نویس

پست الکترونیک:  gh.arezoo72@gmail.com

***********************************************************************

سرکار خانم نرگس علیرضایی

سمت: کتابدار مرجع

پست الکترونیک: sahar.alirezaee@gmail.com

ساعت کاری:

روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ لغایت۱۵:۳۰

اطلاعات تماس:

۰۲۱۶۶۵۵۱۶۵۸ داخلی (۲۲۶)