گنجینه نشریات لاتین چاپی

نشریات لاتین کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران، از دیرباز مجموعه ای منحصربفرد و مرجع برای سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور بوده است.

این مجموعه با ۳۳۷۹ عنوان و حدود ۲میلیون جلد نشریه منبعی بسیار غنی و متنوع از نشریات چاپی در زمینه‌ی علوم پزشکی و حوزه های وابسته، با پوشش زمانی ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۰ را فراهم می کند. در حال حاضر، این مجموعه ارزشمند در مخزن نشریات قرار گرفته و قابل بازیابی و تحویل می باشد.

تعداد عناوین نشریات به تفکیک سال:
سال انتشار تعداد عناوین
۲۰۰۰ ۱۷۲
۲۰۰۱ ۲۵۰
۲۰۰۲ ۲۱۹
۲۰۰۳ ۲۸۳
۲۰۰۴ ۱۸۵
۲۰۰۵ ۱۳۴
۲۰۰۶ ۱۱۱
۲۰۰۷ ۱۳۶
۲۰۰۸ ۱۷۳
۲۰۰۹ ۱۱۹
۲۰۱۰ ۱۹۳

برای دریافت مقاله از نشریات فوق، درخواست خود را از طریق فرم مندرج در صفحه “درخواست منابع اطلاعاتی” (شامل عنوان، سال انتشار، شماره مجله و…) به کتابخانه ارسال فرمایید. در اسرع وقت، اسکن مقاله مورد نظر از طریق پست الکترونیک ارسال خواهد شد.

درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر با گروه اطلاع رسانی (تلفن۰۲۱۸۶۷۰۵۲۰۶ و  ۰۲۱۸۶۷۰۵۲۰۵) تماس بگیرید.

برای مشاهده عناوین نشریات لاتین چاپی موجود (تمام عناوین) اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده عناوین نشریات هسته (Q1) اینجا کلیک کنید.

عناوین منتخب:

Moore, C. I., Carlen, M., Knoblich, U., & Cardin, J. A. (2010). Neocortical interneurons: from diversity, strength. Cell, 142(2), 189-193

Haffner, M. C., Aryee, M. J., Toubaji, A., Esopi, D. M., Albadine, R., Gurel, B., Isaacs, W. B., Bova, G. S., Liu, W., Xu, J., Meeker, A. K., Netto, G., De Marzo, A. M., Nelson, W. G., & Yegnasubramanian, S. (2010). Androgen-induced TOP2B-mediated double-strand breaks and prostate cancer gene rearrangements. Nature genetics, 42(8), 668-675